Την πεποίθηση του ότι θα προσδώσει στην νέα του ομάδα «δομή και οργάνωση», εξέφρασε στην σουηδική ιστοσελίδα Footballskanalen.se ο βοηθός του Σβεν Γκόραν Έρικσον στην Μάντσεστερ Σίτι, Χανς Μπάκε.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Κοπεγχάγης με την οποίο έχει κατακτήσει και τρεις τίτλους τόνισε χαρακτηριστικά:«Πως θα μπορούσα να μη δεχτώ μια τόσο τιμητική πρόταση. Δέχτηκα αμέσως», συμπληρώνοντας «Είναι απίστευτη η εμπειρία για τον καθένα να έρθει και να εργαστεί στο αγγλικό Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στη περίπτωση μου, αναλαμβάνοντας ένα τόσο σημαντικό πόστο σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι».

«Για μένα η «Σίτι» είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και θα προσπαθήσω να της προσφέρω την δομή και την οργάνωση που χρειάζεται», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Σουηδός, «δεξί χέρι» πλέον του Έρικσον στη Μάντσεστερ Σίτι.

Επιμέλεια: Αποστόλης Γαϊτάνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube