Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες, μετά την εσπευσμένη εγχείρηση στη λεκάνη, στην οποία και υποβλήθηκε εξαιτίας ενός ραγίσματος στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του.

Η είδηση έσκασε σα «βόμβα» στο στρατόπεδο των «μπλε», ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας τραυματισμός, τον οποίο δεν είχε καν αντιληφθεί πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με τους συμπαίκτες του την περασμένη εβδομάδα, είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός γηπέδων για ένα τόσο μεγάλο διάστημα: «Δεν ένιωθα κάποιο πόνο μέχρι που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για τη νέα χρονιά, οπότε οι γιατροί συμπέραναν ότι ‘κουβαλούσα’ το συγκεκριμένο τραυματισμό χωρίς καν να τον έχω αντιληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άτυχος ποδοσφαιριστής στη «Sun».

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει ότι ο Μπριτζ υπέστη το συγκεκριμένο τραυματισμό σχεδόν έξι εβδομάδες πριν, στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Εσθονία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008.

Ο Μουρίνιο έχει έναν ακόμα λόγο να ανησυχεί, καθώς και ο Άσλεϊ Κόουλ, ο έτερος αριστερός μπακ της Τσέλσι, είναι τραυματίας και πρόκειται επίσης να χάσει το ξεκίνημα της σεζόν. Το κενό των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να καλύψει ο νεοαποκτηθείς Ταλ Μπεν Χαΐμ, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που, είτε ο Μπριτζ, είτε ο Κόουλ, θα είναι σε θέση να προσφέρουν και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους δευτεραθλητές Αγγλίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube