Φόρο τιμής απέδωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Κίγκαν, στον επιθετικό της ομάδας του Ρόμπι Φάουλερ, για τα δύο γκολ που σημείωσε στο νικηφόρο 3-2 επί της Νόριτς και με τα οποία ξεπέρασε τα 150 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η «Σίτι» βρέθηκε πίσω δύο τέρματα, πριν ο Αντουάν Σιμπιερσκί μειώσει και στη συνέχεια ο Φάουλερ με δύο προσωπικά γκολ, το ένα εκ των οποίων στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
«Ο Ρόμπι πάντα θα πετυχαίνει γκολ», τόνισε ο Κίγκαν και συνέχισε : «Κάποιοι θέλουν να τον ξεγράψουν, αλλά εκείνος είναι ακόμα ποιοτικός ποδοσφαιριστής και γνωρίζει που βρίσκονται τα δίχτυα. Στις προπονήσεις τελειώνει τις φάσεις καλύτερα από τον καθένα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τον τροφοδοτούμε σωστά.»
Ο Φάουλερ που μετακόμισε το 2001 από τη Λίβερπουλ στη Λιντς, έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών, συνεχίζει από τον Ιανουάριο του 2003 την καριέρα του στους «γαλάζιους « του Μάντσεστερ. Με τα 2 γκολ που σημείωσε εναντίον των «καναρινιών», φτάνοντας τα 151 στην καριέρα του, έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που ξεπέρασε το «φράγμα» των 150 τερμάτων.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!