Θετικά είναι τα τελευταία νέα από το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου πραγματοποιεί η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πρόγραμμα συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς αφού και σήμερα πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση. Τα ευχάριστα έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών, αφού οι Ζεβλάκοφ και Κοβάσεβιτς βελτιώνονται καθημερινά και εντός των επόμενων ημερών θα μπουν σε κανονικό ρυθμό.. Πάντως θεωρείται δύσκολο αμφότεροι να χρησιμοποιηθούν στο φιλικό με τη Μαγιόρκα, αφού δεν υπάρχει λόγος να πάρει ο Τάκης Λεμονής αυτό το ρίσκο.
Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα σε έντονο ρυθμό ακολούθησε ο Κοβάσεβιτς, ενώ ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο. Ατομική προπόνηση στο γήπεδο έκανε ο Ζεβλάκοφ. Το απογευματινό πρόγραμμα ήταν χαλαρό και οι τραυματίες συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα.
Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν δύο φορές (08:45 το πρωί και 18:15 το απόγευμα, ώρα Αυστρίας).
*Ο Πέτρος Κόκκαλης το απόγευμα του Σαββάτου θα αναχωρήσει για την Αυστρία και την Κυριακή θα παρακολουθήσει το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού απέναντι στη Μαγιόρκα.
Λευτέρης Καραγιάννης