Την απόκτηση του Κεν Λέισι ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολύμπια Λάρισας. Ο Αμερικανός σέντερ με ιρλανδικό διαβατήριο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του είχαν στείλει οι άνθρωποι των «πορτοκαλί». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λέισι δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό καθώς έχει ξαναπαίξει στην Α1 με τη φανέλα της Δάφνης την περίοδο 1999-00.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Παίκτης της Ολύμπιας Λάρισας είναι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Κεν Λέισι (2,08μ.) Ο Αμερικανός σέντερ με το κοινοτικό διαβατήριο που έχει αγωνιστεί στην Δάφνη παλιότερα και την Βίρτους Μπολόνια είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ενίσχυση της φρόντ-λάιν των "πορτοκαλί". Ο 27χρονος πήρε στα χέρια του το συμβόλαιο που του έστειλαν οι ιθύνοντες της Ολύμπιας και το επέστρεψε υπογεγραμμένο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η παρουσία του δίνει δύναμη στην ρακέτα της Θεσσαλικής ομάδας και την δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέξει άλλον έναν Αμερικανό, καθώς ο Λέισι είναι κάτοχος κοινοτικού (Ιρλανδικού) διαβατηρίου. Πλέον το βάρος πέφτει στον Αμερικανό γκαρντ με τον οποίο θα συμπληρωθεί το φετινό ρόστερ της Ολύμπιας. Ο τεχνικός των "πορτοκαλί" έχει στα χέρια του αρκετές κασέτες με παίκτες τις οποίες μελετάει, αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει, αφού έχει όλο τον χρόνο μπροστά του για να κάνει την καλύτερη επιλογή».
Τι έκανε στη Δάφνη…
Σε 22 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας στα 12 λεπτά που αγωνιζόταν κατά μέσο όρο είχε 3,2 πόντους με 58% 1π. ,46% 2π και 2,3 ριμπάουντ.
Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός