Ο Σισίνιο με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «Ας», τονίζει πως είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη και προκαλεί την Ρόμα και την Μίλαν να καταθέσουν προσφορές. Ο 27χρονος αμυντικός ήταν σε διαπραγματεύσεις με τις δύο ιταλικές ομάδες και το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως τελικά δεν καρποφόρησαν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον προπονητή του, Μπερντ Σούστερ, για την θέση που τον χρησιμοποιεί.

«Θέλω να παίζω στην φυσική μου θέση και όχι αριστερά. Το γεγονός αυτό δεν με κάνει και ευτυχισμένο. Αισθάνομαι πως είμαι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και ο κόουτς πιστεύει ότι μπορεί να κάνει και χωρίς εμένα, τότε θα φύγω. Είμαι χαρούμενος όταν αγωνίζομαι και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές αν άλλαζα περιβάλλον», επισήμανε ο Σισίνιο.

Ο Σισέρο Ζοάο Ντε Σέζαρε, πιο γνωστός ως Σισίνιο, ξεκίνησε την καριέρα του στην Μποταφόγκο, ενώ δύο χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Το 2004 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σάο Πάολο, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Ένα χρόνο αργότερα, μεταγράφηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην διετή παρουσία του στην ομάδα έχει την πενιχρή συγκομιδή των 16 συμμετοχών και των 2 τερμάτων.

Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζηνικήτας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ρώτα τον Αρμπελόα»: Η φαρμακερή ατάκα του Ασένθιο για τον περιορισμένο χρόνο του στη Ρεάλ!

Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα για Ολίσε η Ρεάλ - Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει στην Μπάγερν!

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!

Βινίσιους: «Έχω καλύτερη σύνδεση με τον Αρμπελόα σε σχέση με τον Αλόνσο»