Ο Κιθ ΜακΛίοντ βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων», αφού δεν βλέπει… φως από το ΝΒΑ. Ο ύψους 1,88μ. γκαρντ θα πρέπει να απαντήσει σύντομα στους ανθρώπους των Πειραιωτών που δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ. Δεδομένου ότι προτάσεις από την Αμερική δεν φαίνεται να υπάρχουν και πως τα χρήματα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι αδύνατο να βρεθούν, όλα συνηγορούν στο ότι ο ΜακΛίοντ πιάνει λιμάνι.
Στην περίπτωση πάντως που «χαλάσει» η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού οι εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση είναι ελάχιστες τόσο στο ΝΒΑ και μάλλον… ανύπαρκτες στην κοινοτική αγορά.
Ο νέος «Σόφο»
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης φαίνεται πως πήρε απόφαση να μην επαναλάβει την περσινή γεμάτη σκαμπανεβάσματα χρονιά. Ο νεαρός σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο ΣΕΦ και ήδη έχει χάσει αρκετά κιλά. Ο «Σόφο» θέλει να επιστρέψει δυνατός και… αδυνατισμένος στο νέο πρωτάθλημα για να αξιοποιήσει το μεγάλο του ταλέντο.
*Ο Κίντελ Γουντς είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναζητήσει φόρμουλα απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου, προκειμένου να μην περιοριστεί σε συμμετοχή μόνο στην Ευρωλίγκα, αν αποκτηθεί Αμερικανός γκαρντ.