Την απόκτηση του Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς για ένα χρόνο ανακοίνωσε το Μαρούσι. Ο Βόσνιος γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο τo μονοετές συμβόλαιό του στα γραφεία της ομάδας των βορείων προαστίων την Κυριακή και από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης του Αμαρουσίου. Ο Κογιαντίνοβιτς έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος την περασμένη χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αυτή ικανοποίησε στο έπακρο τον Ντάρκο Ρούσο, αφού ο Σέρβος τεχνικός πιστεύει και στις ικανότητες του παίκτη και είναι σίγουρος πως ταιριάζει στη «χημεία» των «κίτρινων», με βάση και το ρόστερ της νέας περιόδου.
Σημαντικό ρόλο στο να πειστεί ο παίκτης να παραμείνει στην Ελλάδα έπαιξε και ο Ερμιν Τζάζβιν, συμπαίκτης του Κογιαντίνοβιτς στην Εθνική Βοσνίας. Τον συμβούλευσε να υπογράψει στο Μαρούσι «με κλειστά μάτια», υπογραμμίζοντάς του «την οργάνωση, τη συνέπεια και το οικογενειακό κλίμα» που θα συναντήσει στα βόρεια προάστια.
Ο Κογιαντίνοβιτς γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1979, έχει ύψος 1.97 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σούτινγκ γκαρντ και ως σμολ φόργουρντ. Αγωνίστηκε στην Μπόρατς της Βοσνίας (1997-03), με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 1998, συνέχισε στη Βοϊβοντίνα (2003-06), ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της ρωσικής Σαμάρα και του ΠΑΟΚ.
Με βάση το σχεδιασμό του Ρούσο, απομένει να αποκτηθεί ένας ακόμη περιφερειακός, Έλληνας ή κοινοτικός, ο οποίος θα «κλείσει» τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Πάντως, στο Μαρούσι δε βιάζονται για την τελευταία κίνηση και το τεχνικό τιμ των «κίτρινων» μελετά προσεκτικά τις λίστες με τους παίκτες που έχει στα χέρια του.
Αλέξανδρος Κουλούρης, Παναγιώτης Βλαχαδάμης