Την Τρίτη στις 8 το πρωί θα αναχωρήσει από την Τρίπολη, με προορισμό της το Καρπενήσι, η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι Αρκάδες, μετά το ρεπό που απόλαυσαν την Κυριακή, επανήλθαν με διπλές προπονήσεις τη Δευτέρα, με τον Πάουλο Κάμπος να μην έχει στη διάθεσή του τους Κουσκούνα και Μασάδο που ακολούθησαν θεραπεία, αλλά κα τον Στρατάκη. Αντίθετα, συμμετείχαν στις προπονήσεις οι Μπρούνο, Γουάλας, Μαξ και Μαουρίτσιο, παίκτες που δοκιμάστηκαν από τον Βραζιλιάνο τεχνικό και στο φιλικό του Σαββάτου με την Κόρινθο.

Το βάρος για ακόμα μία φορά το έριξε ο Βραζιλιάνος τεχνικός στην τακτική, ενώ στην απογευματινή προπόνηση εκτός από ασκήσεις τακτικής, επιδόθηκαν και σε ένα διπλό.

* Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν κανονικά την Τρίτη για το Καρπενήσι και έτσι ο Πάουλο Κάμπος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει από νωρίς με όλο το έμψυχο δυναμικό και να δοκιμάσει σχήματα.

Ανταπόκριση από Τρίπολη: Γιώργος Θεοδωράκης
Απόδοση: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»