Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ως πιθανός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, είναι ο Ζελάο. Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για πρόταση του «τριφυλλιού» ύψους 3,8 εκατ. δολαρίων στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού που ήταν συμπαίκτης με τον Μαρσέλο Μάτος.
Η προσφορά των «πράσινων» έγινε γνωστή στην βραζιλιάνικη ομάδα, την περασμένη Παρασκευή. Η Μπραγκαντίνο συμφώνησε να πουλήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, που έχει στην κατοχή της, ωστόσο η Κορίνθιανς που έχει το υπόλοιπο 50% ήταν αρνητική. "Η Κορίνθιανς δεν πουλά τον παίκτη και η πρόταση απορρίφθηκε", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ρούμπενς Γκόμες. Πάντως ο πρόεδρος της Μπραγκαντίνο, Μάρκο Αντόνιο Άμπι Σέντιντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει νέα προσπάθεια να πειστεί η Κορίνθιανς να γίνει η μεταγραφή. "Η πρόταση είναι πολύ καλή, αλλά δεν θέλω να κάνω δύσκολη τη ζωή της Κορίνθιανς", είπε σχετικά.
Ο ίδιος ο 23χρονος παίκτης μετά την προπόνηση της ομάδας του δήλωσε άγνοια για τις όποιες επαφές. "Η διοίκηση δεν μου έχει πει κάτι. Ό,τι γνωρίζω προέρχεται από τον Τύπο. Εγώ δεν ξέρω κάτι επισήμως", ξεκαθάρισε ο Βραζιλιάνος άσος.
Αλέξανδρος Κουλούρης