Μπορεί το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ να βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση του Τσάμπιονς Λίγκ, όπου και θα μάθουν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος τους, όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θέλει οι παίκτες του να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.
Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», ξεκίνησαν κάνοντας τρέξιμο. Στη συνέχεια δούλεψαν στη δύναμη, ενώ επιδόθηκαν σε ασκήσεις αποκατάστασης. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να πιέσει τους παίκτες του, καθώς η απογευματινή προπόνηση είχε αρκετή ένταση.
Όσον αφορά, τον Σάββα Γκέντσογλου έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Από κει και πέρα, ο Βασίλης Πλιάτσικας έκανε τρέξιμο και υπολογίζεται ότι στην απογευματινή προπόνηση θα είναι σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Αλέξανδρος Κουλούρης