Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Νίκο Μπουντούρη. Ο 36χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με το Μαρούσι, στην ομάδα που αγωνιζόταν και την περίοδο 2005-06. «Το σημαντικότερο κι αυτό που μέτρησε για μένα είναι ότι επιστρέφω σε μια οικογένεια. Στο Μαρούσι υπάρχουν άνθρωποι που τους γνωρίζω, με γνωρίζουν και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση», ήταν τα λόγια του, λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο πολύπειρος γκαρντ συνέχισε λέγοντας ότι: «Από εκεί και πέρα όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειά μας θα φανούν στο γήπεδο».

Στον έμπειρο διεθνή γκαρντ, που αποτελεί και το ρέκορντμαν συμμετοχών στην Α1, επιφυλάχθηκε στα γραφεία της «κίτρινης» ΚΑΕ ολόθερμη υποδοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο γραφείο υπήρχε έτοιμος καφές για αυτόν. Όλο το καλοκαίρι ο 36χρονος άσος είχε το ελεύθερο να γυμνάζεται, όποτε θέλει, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μπουντούρης συναντήθηκε και με τον Ντάρκο Ρούσο και είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία, όπως επίσης και με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Ανδρέα Παπαντωνίου.

«Ο Νίκος πέρα από εξαιρετικός παίκτης, είναι και ένας άνθρωπος- «διαμάντι». Τον αγαπάμε και είμαστε χαρούμενοι που είναι πάλι μαζί μας» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος, Παναγιώτης Αλεξανδρής.

Αυτή ήταν και η τελευταία προσθήκη της ομάδας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και έτσι ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν ατομικές προπονήσεις οι «μικροί» της ομάδας, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την προετοιμασία.

Τέλος, το Μαρούσι απέρριψε πρόταση της Τέλιντους Οστάνδης για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η τελευταία στο Βέλγιο, γιατί αφορούσε ημερομηνίες που δεν το βολεύουν, σε σχέση με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

Αλέξανδρος Κουλούρης, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube