Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρομήτου, έκανε ο Ρέγες Βερντέχο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στην προετοιμασία που κάνει ο σύλλογος του Περιστερίου καθώς και στους στόχους που έχει τη νέα χρονιά. Αναλυτικά μίλησε:

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε φτιάξει ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι εξαιρετικό γιατί μιλάμε για ένα νέο σύνολο που τώρα δημιουργείται. Δουλεύουμε σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου κάτω από τις οδηγίες του κυρίου Όγιος και πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα αρχίσουμε να πιάνουμε τους ρυθμούς που ζητάει από εμάς ο προπονητής μας».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε εργαστεί πολύ καλά τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό και, όπως είπα πριν, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο στυλ παιχνιδιού που θέλει ο κύριος Όγιος και να το εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό με τους ρυθμούς που βαδίζουμε θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα».

Για τον ίδιο: «Αυτό που μπορώ να πω ότι θα δουλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα για να δικαιώσω τους ανθρώπους και τον κόσμο της νέας μου ομάδας. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω ενώπιον των φιλάθλων μας και τους καλώ να έρθουν σίγουρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε μια καλή ομάδα».

Για την πρεμιέρα με Λεβαδειακό: «Έχουμε σχεδόν είκοσι μέρες μπροστά μας, αλλά πρέπει να αρχίζουμε να το βάζουμε στο μυαλό μας, γιατί είναι η πρεμιέρα και πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Ωστόσο προέχει το τεστ με τον Παναθηναϊκό που θα είναι πολύ δυνατό για εμάς και θα μετρήσουμε σημαντικά τις δυνάμεις μας».

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube