Ο Ηρακλής, μπορεί να άργησε να μπει στο μεταγραφικό «παζάρι», ελέω της περιπέτειας με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς, αλλά τώρα δείχνει να κινείται πολύ αποφασιστικά. Ο προπονητής του «γηραιού» Βαγγέλης Βλάχος έδωσε το «πράσινο φως» και οι τρεις υπό δοκιμή παίκτες, Οξύζογλου, Ατζίντε και Ροντρίγκο θα ενταχθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο ρόστερ της ομάδας.

Θέλει Πέτζνικ

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν σταματούν εδώ. Επιθυμούν την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, που θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες Παπαζαχαρία, Κατσιαμπή και Μαλαγκουένιο, καθώς και ένα επιθετικό. Το όνομα του αμυντικού που θα ενισχύσει την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δεν έχει γίνει γνωστό, όμως για τον σέντερ – φορ, ο Ηρακλής, επιθυμεί τον Νετς Πέτζνικ. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, ο άμεσος συνεργάτης του κ. Βλάχου, Δημήτρης Μούτας, ταξίδεψε στην Σλοβενία για να παρακολουθήσει τον νεαρό φορ στον αγώνα της Πούμπλικουν Τσέλιε με την Νάφτα. Ο Μούτας «έσταζε» μέλι για τον διεθνή Σλοβένο επιθετικό και εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο Πέτζνικ ανήκει στην Πούμπλικουν Τσέλιε και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σλοβενίας.

Τι έχει κάνει στην καριέρα του…

2003-04: 2 συμμετοχές, κανένα γκολ.
2004-05: 6 συμμετοχές, κανένα γκολ.
2005-06: 30 συμμετοχές, 2 γκολ
2006-07: 31 συμμετοχές (22 ως βασικός, 9 ως αλλαγή) και πέτυχε 2 γκολ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Ζουάν Ζουζί και θα δοκιμαστεί από τον «Γηραιό». Ο επιθετικός χαφ αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Λιόν και φέρεται να παρακολούθησε το φιλικό του Ηρακλή με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Οριστικό τέλος για Ροζάλες
Το επίλογο στο ενδιαφέρον της για τον Πάολο Ροζάλες, έβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει την απογοήτευσή της για τον τρόπο, με τον οποίο αθετήθηκαν οι δεσμεύσεις από την άλλη πλευρά της διαπραγμάτευσης, στην υπόθεση του ενδιαφέροντος για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Union Santa Fe, Paulo Rosales. Κατόπιν αυτής της διαπραγματευτικής συμπεριφοράς, παύει κάθε ενδιαφέρον για την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή».

Από Τετάρτη στην Μίκρα

Οι παίκτες του Ηρακλή επιστρέφουν την Τετάρτη στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Μίκρας, μετά το ρεπό που είχαν την Τρίτη. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια, που θα παίξουν οι «κυανόλευκοι».

10/08 Βέροια (Κοζάνη)
14/08 ΠΑΟΝΕ (Νέους Επιβάτες)
18/08 Απόλλων Καλαμαριάς (Καυταντζόγλειο)

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Γιώργος Λαμπρόπουλος
Απόδοση: Mιχάλης Χατζηνικήτας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube