Την πεποίθηση του ότι ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα θα είναι ντέρμπι, εξέφρασε ο Σάσα Σμίλιανιτς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Χωρίς τους Σέκουλιτς, Λόλα και Στεφανίδη η προπόνηση της Πέμπτης

Με τρεις παίκτες να απέχουν από την προπόνηση της Πέμπτης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αμαρουσίου εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα το προσεχές Σάββατο στην Πάτρα. Ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς καθώς και οι Στεφανίδης και Λόλας ταλαιπωρούνται από ίωση, ωστόσο οι συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τους «μελανόλευκους» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκανε δηλώσεις ένας άλλος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» ο Σάσα Σμίλιανιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Σέρβος άσος δήλωσε ότι περιμένει το παιχνίδι με τους πατρινούς να είναι ντέρμπι, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παίξει για να πάρει πάση θυσία τη νίκη.

«Ο Απόλλωνας είναι φορμαρισμένος και έχει καλή ομάδα. Θέλει πάση θυσία τη νίκη και το ξέρουμε. Εμείς θα πάμε έτοιμοι να παίξουμε ένα ντέρμπι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, γιατί δίνουν χρώμα στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μας βοηθάνε να εξασκήσουμε και να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία, ούτε κάνουμε υπολογισμούς. Το μυαλό μας είναι σε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!