Δεν ξανάγινε! Ένας παίκτης που ήταν από τα καλά ονόματα του ΝΒΑ συμφώνησε να αγωνιστεί στην ελληνική Α2 και συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Πρόκειται για τον Πολωνό σέντερ Τσέζαρι Τριμπάνσκι. Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» αυτόματα γίνονται ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 καθώς με τον 28χρονο Πολωνό το Περιστέρι ανεβαίνει επίπεδο και ξεφεύγει αρκετά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει τα εξής:

Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Cezary Trybanski για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα μπάσκετ στη φυσική της θέση, στην Α1 κατηγορία και η απόκτηση του Trybanski, ο οποίος έχει απασχολήσει το ΝΒΑ και θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο όταν πέρασε τον Ατλαντικό, πιστεύουμε ότι είναι η ενδεδειγμένη κίνηση για τη θέση του σέντερ.

Πιστεύουμε, επίσης, ότι δείχνουμε την επιθυμία μας να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά -χωρίς τυμπανοκρουσίες- περιμένουμε να δώσουμε και στο γήπεδο τις εξετάσεις μας.

Το γεγονός, όμως ότι ο ότι Cezary Trybanski υπέγραψε το 2002 τριετές συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις, αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων, από μόνο του, τον κάνει πολύ ξεχωριστό.


Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube