Με νίκη του Ηρακλή ολοκληρώθηκε το φιλικό του «Γηραιού» με τον ΠΑΟΝΕ στην Περαία. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του συμπολίτη τους της τρίτης Εθνικής κατηγορίας και έδειξαν πως ακόμα θα χρειαστούν λίγη δουλειά για να μονταριστεί από τον Βαγγέλη Βλάχο μια εντελώς καινούργια ομάδα. "Χάλασε" του Σάρα.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Τσίνεγκε στο 43’.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πάρντο (46’ Μπαντής), Κατσαμπής (63’ Παπαζαχαρίας), Ζμπόντσακ, Μαλαγκουένιο, Μαυρογενίδης (73’ Ροντρίγκο), Πουρσανίδης (66’ Παπαστεργιανός), Παπαδόπουλος (55’ Ιωαννίδης), Τσίνεγκε (70’ Λεάντρο), Χλωρός (46’ Εμερσον), Γιάντσης (46’ Γκαρσία), Κομβολίδης (30’ Νικολόπουλος – 60’ Μπένκο)
ΠΑΟΝΕ: Τοπαλίδης, Ναλμπάντης, Πουταχίδης, Μπλιθικιώτης, Γκολεμπιέφσκι, Σερέτης, Τζιμογιάννης, Μαλιούφας, Ιωαν. Ναλμπάντης, Ζυγογιάννης, Τοπάλης, Ορλίνσκι
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:
Καλογεράκης, Λουλάς, Θ. Ναλμπάντης, Παναγιωτίδης, Σαχινίδης, Χατζής, Γενίκομσου, Καφαλίδης.
Ο Μπίνιο δεν αγωνίστηκε, αφού πήρε σχετική άδεια από την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μεταφέρει την οικογένειά του και τα πράγματά του από τη Βραζιλία. Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο Ραγκουέλ δεν αγωνίστηκε, αφού σιγά σιγά ολοκληρώνει τη μετακόμισή του από την Αθήνα, ώστε να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.
Την Τετάρτη, οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Πέμπτη.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης