Ο τεχνικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, μίλησε για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο έκλεισε την ομιλία του λέγοντας, πως υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Χουάντε Ράμος, που ανάφερε πως η «Ένωσ绨την οποία είχε μελετήσει αρκετά, δυσκόλεψε πολύ την ομάδα του.

Η συνέντευξη Τύπου

«Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολα πλέον για εμάς δεν είναι όμως ότι δεν έχουμε ελπίδες, θα πρέπει όμως να βρούμε την σωστή νοοτροπία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», τόνισε αρχικά ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. «Δεν υπήρχε φόβος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε πιο χαλαροί απ’ ότι στο πρώτο. Είναι λυπηρό ότι ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξουμε το σκορ. Το 0-1 έγινε όμως 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε σαν αποτέλεσμα ενός ευφυούς παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές μικροί τομείς του παιχνιδιού έκαναν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα κι αυτό θα προσπαθήσουμε»

Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια για το πόσο επηρέασε την ομάδα του το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος… «Είναι αλήθεια ότι το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε μας επηρέασε. Βγήκαμε λίγο χαλαροί κι αυτό δεν επιτρέπεται σε αγώνες του Champions League. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο πειστικοί στα τελειώματα των φάσεων»

Για το τι θα προσέξει η ομάδα του στον επαναληπτικό… «Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Να λάβουμε υπόψη μας ότι σε ατομικό επίπεδο κάποιοι παίκτες της Σεβίλλης είναι ανώτεροι από τους δικούς μας. Αρκεί να δούμε τους προϋπολογισμούς των δύο ομάδων»

Στη συνέχεια αναφερόμενος για την απόδοση της επιθετικής γραμμής είπε: «Είναι αλήθεια ότι κάποιοι από τους επιθετικούς μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους ημέρα. Είμαστε μια ομάδα, όμως και δεν μπορούμε να μιλήσουμε ατομικά. Για το καλό και για το κακό πρέπει να είμαστε κοντά στους παίκτες. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Αναφέραμε και μες στη βδομάδα ότι οι δυνατότητες μας είναι μικρότερες από αυτές της Σεβίλλης. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θα το προσπαθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Τραϊανός Δέλλας: «Αυτά παθαίνεις, αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο αντίπαλος δεν συγχωρεί. Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε στον επαναληπτικό της Αθήνας».

Χόυάντε Ράμος: «Είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για μας. Είναι ένα σκορ που μας δίνει ασφάλεια, αλλά ξέρουμε ότι οι ελληνικές ομάδες δείχνουν άλλο πρόσωπο όταν παίζουν εντός έδρας. Είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Τα παιδιά είναι νέα και μερικοί παίκτες έπαιζαν για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Στο πρώτο δείχναμε κάπως έξω από τα νερά μας, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είναι γεγονός ότι είχαμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο. Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Στη διάρκεια του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές μου ηρεμήσαμε κι έτσι πετύχαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ». .

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube