Ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ότι ο Τζον Τέρι θα δώσει κανονικά το παρών στο κυριακάτικο (19/8) ντέρμπι της ομάδας του κόντρα στη Λίβερπουλ για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο αρχηγός των «μπλε» έχασε το χθεσινό (15/8) εκτός έδρας παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στη Ρέντινγκ (στο οποίο η ομάδα του «Στάμφορντ Μπριτζ» επιβλήθηκε με 2-1) λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όμως είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για κατάκτηση του «διπλού» μέσα στο «Άνφιλντ».

«Χάσαμε έναν κεντρικό αμυντικό (σ.σ. ο Ρικάρντο Καρβάλιο τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ρέντινγκ και έγινε αναγκαστική αλλαγή) αλλά κερδίσαμε έναν άλλον, καθώς ο Τέρι επέστρεψε στις προπονήσεις χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, αφού προπονήθηκε για μιάμιση ώρα με τους αναπληρωματικούς σε πολύ έντονους ρυθμούς», αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Θα μπορούσε να είχε παίξει στο παιχνίδι με τη Ρέντινγκ, όμως ήθελα να τον προστατεύσω. Είναι πανέτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, οπότε ο Στιβ ΜακΛάρεν έχει κάθε λόγο να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνια ακούγοντας αυτά τα νέα», πρόσθεσε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος στον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος τον τελευταίο καιρό λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Άγγλοι διεθνείς, ενόψει και των αγώνων της ομάδας του για την προκριματική φάση του EURO 2008 τον ερχόμενο μήνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σίτι διέλυσε με 5άρα τη Νόριτς και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον… Κωστούλα

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!