Την Παρασκευή πρόκειται να πραγματοποιηθεί, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, η πρώτη συνέντευξη Τύπου για την ομάδα του Εργοτέλη, εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι. Εν τω μεταξύ, η κρητική ΠΑΕ όρισε υπευθύνους σε τέσσερις επιτροπές εσωτερικής λειτουργίας της ομάδας, για την ερχόμενη χρονιά, τους οποίους και γνωστοποίησε στην Σούπερ Λίγκα στέλνοντάς της σχετικό έγγραφο.
Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μωυσάκης ορίστηκε υπεύθυνος διοργάνωσης, ο Κώστας Μαυρίδης πήρε τον ρόλο του υπευθύνου ασφαλείας, ο Σταύρος Λαμπράκης θα είναι ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας και ο Μανώλης Σταθάκης ορίστηκε υπεύθυνος Μ.Μ.Ε.
Ακόμα, το βράδυ της Τρίτης, ο Παναγιώτης Στρατάκης παρέθεσε δείπνο σε όλη την ποδοσφαιρική ομάδα του Εργοτέλη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε να ευχαριστήσει επίσημα το παλαιό στέλεχος των Ηρακλειωτών, για αυτή την πράξη, με μία ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Εργοτέλη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:
«Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ευχαριστεί θερμά τον κ. Στρατάκη Παναγιώτη για το χθεσινοβραδινό δείπνο».
Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου