Η Νιουκάστλ δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για τον Ομπαφέμι Μάρτινς. Αυτό γνωστοποίησε ο τεχνικός των «καρακαξών», Σαμ Αλαρντάις, θέλοντας να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, που έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νιγηριανό επιθετικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ είναι πολύ έντονο το πρόβλημα τους στην τελική προσπάθεια. Ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ, ήρθε για να περιπλέξει την κατάσταση και πλέον η αναζήτηση ενός επιθετικού, μοιάζει να είναι αναγκαστική.

Το όνομα του 22χρονου φορ, είναι πολύ ψηλά στην λίστα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δεν έχει ακόμα επισημοποιήσει την επιθυμία του. Παρόλα αυτά τα αγγλικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για πρόταση των πρωταθλητών Αγγλίας, που φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν έχουμε καμία πρόταση για τον Ομπαφέμι Μάρτινς από αυτή την χώρα ή από το εξωτερικό. Δεν είχα καμία επαφή με κανένα σύλλογο. Ο Όμπα είναι παίκτης της Νιουκάστλ και θα παραμείνει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς», δήλωσε ο «Big Sam».

Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζηνικήτας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σίτι διέλυσε με 5άρα τη Νόριτς και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον… Κωστούλα

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!