Την «μπάνκα» στον αέρα φαίνεται πως είναι έτοιμος να τινάξει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να φέρει στην ομάδα του τον Βραζιλιάνο «σούπερ σταρ» Ροναλντίνιο.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο αδελφός και μάνατζερ του 27χρονου μέσου, Ρομπέρτο ντε Άσις Μορέιρα, είχε δύο μυστικές συναντήσεις με το «αφεντικό» των «μπλε». Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη με το ιδιωτικό του αεροσκάφος προκειμένου να παραλάβει τον εκπρόσωπο του παίκτη και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν σε απομακρυσμένο ξενοδοχείο στα προάστια του Λονδίνου, όπου και πέρασαν το σαββατοκύριακο.

Κατά συνέπεια δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε το Βραζιλιάνο άσο να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο « Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς ο Αμπράμοβιτς έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως όταν θέλει κάποιον ποδοσφαιριστή δεν λογαριάζει τα λεφτά. Για την ακρίβεια η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει το 2010, είναι στα 128 εκατομμύρια ευρώ και εάν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο «Ρόνι» θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο κόσμο.

Άμεση ήταν η αντίδραση των Ισπανών, που δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις φήμες...

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σίτι διέλυσε με 5άρα τη Νόριτς και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον… Κωστούλα

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!