Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βέροια στην ομώνυμη τοπική πόλη, δεν θα διεξαχθεί, εάν και εφόσον η Super League αποφασίσει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο.
Όπως γίνεται αντιληπτό η «Ένωση» δεν θα μπορούσε να δώσει αγώνα το Σάββατο και την Δευτέρα να αγωνιστεί σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και η σκέψη να αγωνιζόταν την Παρασκευή, είναι μία ιδέα την οποία δεν υιοθετεί η διοργανώτρια αρχή, σκεπτόμενη πάντα ότι και το γεγονός ότι είναι πολύ νωπή η κατάσταση μετά και τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην χώρα μας για να διεξαχθεί ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά και ότι δεν μπορεί να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή να φύγουν οι «κιτρινόμαυροι» για την Βέροια και την Δευτέρα να αντιμετωπίσουν την Σεβίλλη.
@2@
Πάντως αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, η Super League θα ορίσει εντός των ημερών εμβόλιμη αγωνιστική, μόνο για αυτό το παιχνίδι, της οποίας η ημερομηνία θα γίνει γνωστή, αφού ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με την πρεμιέρα. Αν τελικά δεν διεξαχθεί το πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο, τότε η ΑΕΚ θα δώσει κανονικά τον αγώνα με την Βέροια, όποτε ορίσει η S.L την πρεμιέρα.
Λευτέρης Καραγιάννης