Σε διάψευση των φημών που θέλουν τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα Ρικάρντο, να μετακομίζει το καλοκαίρι στο Λονδίνο για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Άρσεναλ προχώρησε η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι εμφανίσεις του Ρικάρντο με τη Σπόρτινγκ είναι πολύ καλές, ένα γεγονός που έχει τραβήξει την προσοχή του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος προσπαθεί να βρεί μια αξιόπιστη λύση στη θέση «1».

Οι φήμες όμως που θέλουν τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» να κάνουν την κίνησή τους αυτή την εβδομάδα, καθώς η Σπόρτινγκ θα βρίσκεται στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο UEFA, διαψεύσθηκαν δια στόματος Πάουλο ντε Αντράντε, τεχνικού διευθυντή της ομάδας της Λισαβόνας.

«Μπορώ να δηλώσω με σιγουριά οτι δεν είχαμε καμμία επαφή με την Άρσεναλ. Ο Ρικάρντο έχει ακόμα πολλά να δώσει στη Σπόρτινγκ και θα αποδειχθεί σίγουρα ένας πολύ σημαντικός παίχτης στην προσπάθειά μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ για τρία ακόμη χρόνια και σε περίπτωση που η ομάδα του αποφασίσει να τον πουλήσει δεν θα ζητήσει λιγότερα απο τέσσερα εκατομμύρια λίρες.

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!