Σε διάψευση των φημών που θέλουν τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα Ρικάρντο, να μετακομίζει το καλοκαίρι στο Λονδίνο για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Άρσεναλ προχώρησε η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Οι εμφανίσεις του Ρικάρντο με τη Σπόρτινγκ είναι πολύ καλές, ένα γεγονός που έχει τραβήξει την προσοχή του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος προσπαθεί να βρεί μια αξιόπιστη λύση στη θέση «1».
Οι φήμες όμως που θέλουν τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» να κάνουν την κίνησή τους αυτή την εβδομάδα, καθώς η Σπόρτινγκ θα βρίσκεται στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο UEFA, διαψεύσθηκαν δια στόματος Πάουλο ντε Αντράντε, τεχνικού διευθυντή της ομάδας της Λισαβόνας.
«Μπορώ να δηλώσω με σιγουριά οτι δεν είχαμε καμμία επαφή με την Άρσεναλ. Ο Ρικάρντο έχει ακόμα πολλά να δώσει στη Σπόρτινγκ και θα αποδειχθεί σίγουρα ένας πολύ σημαντικός παίχτης στην προσπάθειά μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ για τρία ακόμη χρόνια και σε περίπτωση που η ομάδα του αποφασίσει να τον πουλήσει δεν θα ζητήσει λιγότερα απο τέσσερα εκατομμύρια λίρες.
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος