Να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του αρχηγού της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραντ, στις αναμετρήσεις με το Ισραήλ και τη Ρωσία, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008, ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός των «ρεντς», Ράφα Μπενίτεθ, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "λιονταριών", Στιβ ΜακΛάρεν.

«Δεν έχουμε πάρει κανένα ρίσκο με τον Τζέραντ τον τελευταίο καιρό και το ίδιο θα ‘θελα να πράξει και η Αγγλία», ήταν το σχόλιο του Ισπανού, που πρόσθεσε ότι: «Ο λόγος που δε θέλουμε να μη ρισκάρει να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής είναι για να μην υποστεί καμία υποτροπή».

Τέλος, ο τεχνικός των «κόκκινων», προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και εμείς κάναμε το λάθος, χρησιμοποιώντας τον Τζέραντ κόντρα στην Τσέλσι και, στη συνέχεια, περιμέναμε πέντε μέρες να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων».

Επιμέλεια: Αποστόλης Γαϊτάνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube