Με τον σκηνοθέτη του Star Wars η δύναμη ξυπνάει, Τζ. Τζ. Ειμπραμς στην παραγωγή, κι ένα βιβλίο με την υπογραφή του Στίβεν Κινγκ έρχεται στην τηλεόρασή από το Hulu, η επερχόμενη σειρά 11.22.63. Η οποία καταπιάνεται με το ιστορικό θέμα της δολοφονίας του John F. Kennedy, και τον 37χρονο πρωταγωνιστή, James Franco να δηλώνει "Δεν ήμουν ζωντανός όταν συνέβη, αλλά είναι ένα τεράστιο γεγονός".

Η σειρά θα είναι χωρισμένη σε μόλις 9 επεισόδια, με πολύ μυστήριο, ανατροπές και αγωνιά όπως κάθε ιστορία του Στίβεν Κινγκ. Ο Τζέιμς Φράνκο πρωταγωνιστεί στην σειρά, μαζί με τον Κρις Κούπερ τον Τζος Ντιχαμέλ, την Τσέρι Τζόουνς και την Σάρα Γκέιντον.

Ο 35χρονος καθηγητής αγγλικής φιλολογίας Τζέικ Έπινγκ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Τζέιμς Φράνκο, ζει ήσυχα στο Λίσμπον Φολς του Μέιν. Μέχρι τη μέρα, που ο φίλος του ο Αλ, θα του εκμυστηρευτεί ένα μυστικό. Η αποθήκη στο μικρό εστιατόριό του, είναι μια πύλη στο χρόνο. Η οποία σε ταξιδεύει σε μια συγκεκριμένη μέρα του 1958. Ο Αλ προτείνει στον Τζέικ να γυρίσει στο παρελθόν και να προσπαθήσει να αποτρέψει τη δολοφονία του Κένεντι.

Ο Τζέικ θα δεχτεί. Έτσι ξεκινάει μια καινούρια ζωή σ' ένα διαφορετικό κόσμο, τον κόσμο του Αϊζενχάουερ και του Έλβις, όπου τα αμερικάνικα αυτοκίνητα είναι τεράστια, τα κορίτσια φοράνε σοσόνια και το κάπνισμα επιτρέπεται παντού. Σ' αυτό τον κόσμο ο Τζον Κένεντι είναι ακόμη ένας νέος γερουσιαστής κι ο Τζέικ, σε μια καινούρια πόλη, που ερωτεύεται μια όμορφη βιβλιοθηκάριο. Κανείς μέχρι τότε δεν έχει ακούσει να μιλάνε για τον διαταραγμένο Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ, κάθε βήμα όμως οδηγεί σε αυτόν και στο Ντάλας. Tο παρελθόν γίνεται ασφυκτικά αγωνιώδες, με την Ιστορία να παύει να είναι όπως τη ξέραμε και το ταξίδι στο χρόνο να μην είναι ποτέ τόσο πιστευτό και τρομακτικό.

Η συνέχεια στις μικρές οθόνες στις 15 Φεβρουαρίου από το Hulu.




Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ιστορίες από Ύδρα και Σπέτσες

Δυναμικό φινάλε στη «Δίκη» με 24% στους άνδρες