Σοκαριστική αποκάλυψη από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) της Αγγλίας, η οποία δημοσίευσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από 2.500 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Νησί, αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έκθεση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει διαπιστωθεί μεγάλη αύξηση στο ποσοστό των νεαρών ποδοσφαιριστών που ζήτησαν συναισθηματική υποστήριξη και τη βοήθεια ειδικών, αφού δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις διάφορες δυσκολίες που βρίσκονται στον δρόμο τους.

«Μιλάμε για τις συναισθηματικές μεταπτώσεις στο ποδόσφαιρο και τους κινδύνους που υπάρχουν. Ένας μακροχρόνιος τραυματισμός, ότι είναι μακριά από την οικογένεια, τα οικονομικά, τους γάμους, την απόκτηση παιδιών, τη μετακίνηση σε άλλη χώρα και μετά αναγνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για αυτούς να μπορούν να μιλήσουν για το πώς νιώθουν. Δυσκολεύονται να μιλήσουν με τον σύλλογο γιατί ανησυχούν ότι μπορεί να λειτουργήσει εναντίον τους. Και μερικές φορές δεν θέλουν να ανησυχούν ή να επιβαρύνουν την οικογένειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Δρ. Μάικλ Μπένετ, γιατρός ο οποίος διευθύνει το τμήμα ευεξίας που έχει βρίσκεται υπό την PFA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη

Κλείνει στην Μπρέντφορντ ο Καντσελιέρι που έπαιξε το καλοκαίρι για Ολυμπιακό!

Πρωτοφανής υπεράσπιση από τον νέο κόουτς της Τσέλσι για τις γκάφες του Σάντσεθ: «Πρώτος φταίω εγώ»!