Η διεθνής φήμη της σχολής που ιδρύθηκε το 1989 από τον Frederic Bau στην Tainl’ Hermitage (έδρα της Valrhona από το 1922), οδήγησε την κορυφαία σοκολατοποιία του κόσμου να δημιουργήσει δύο καινούρια τμήματα: στο Τόκιο το 2007 και στο Παρίσι το 2009. Ο Frederic Bau υπήρξε ανέκαθεν ένας ζαχαροπλάστης με όραμα και πάθος. Σήμερα είναι ο διευθυντής δημιουργικού της Valrhona.

Οι σημαντικότεροι όμως παράγοντες που έχουν αναδείξει διεθνώς τη L’ Ecole du Grand Chocolat Valrhona είναι η εξαιρετική πρώτη ύλη και οι άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube