Νέα διάσταση δίνει στο ενδιαφέρον της Σέλτικ για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί ένα δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του.

Σύμφωνα λοιπόν με μία τοπική εφημερίδα, οι Σκοτσέζοι προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Σεντρίκ Μπογιατά που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πρόκειται για 28χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος παίζει και στο δεξί άκρο της άμυνας και έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα στην επόμενη ομάδα του.

Η Σέλτικ, θέλοντας να αποκομίσει κάποιο κέρδος, προσφέρει τον Βέλγο στόπερ, ο οποίος είχε ακουστεί πριν από ένα-δύο χρόνια για τους «ερυθρόλευκους».

Στη… μεταγραφολογία μπορεί να «ταιριάξει» και η ενδεχόμενη αποχώρηση του Μιράντα, αλλά όλα είναι σενάρια και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση επί του θέματος από τους Πειραιώτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube