Η είδηση του διαζυγίου τους συγκλόνισε τον διεθνή χώρο της σόου μπιζ. Ο λόγος για την 48χρονη Μόνικα Μπελούτσι και τον 46χρονο Βενσάν Κασέλ. Και ενώ οι φήμες ήθελαν τον Κασέλ να απάτησε την πιο σέξι γυναίκα της Ιταλίας, φαίνεται πως η Μόνικα ήταν εκείνη που... ατίμασε το στεφάνι της!

Σύμφωνα με την la Repubblica, που επικαλείται δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Αζερμπαϊτζάν «Haqqin. az», ο χωρισμός ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των φωτογράφων, προκλήθηκε από τη σχέση της γνωστής ηθοποιού με τον 57χρονο επιχειρηματία Τελμάν Ισμαΐλοβ, που είναι Ρώσος, αζέρικης καταγωγής.



Σύμφωνα με φήμες, το φλερτ ανάμεσά τους ξεκίνησε το 2009, όταν η Μπελούτσι παραβρέθηκε μαζί με άλλες προσωπικότητες στα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου Mardan Palace στην Τουρκία, που χτίστηκε από τον Ισμαΐλοβ. Ο επιχειρηματίας είναι γνωστός ως πολύ γυναικάς, ενώ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα για τα εκατομμύρια που συνηθίζει να ξοδεύει για να «κλείσει» τραγουδιστές, όπως τη Μαράια Κάρεϊ.

Μάλιστα, τον περασμένο χρόνο φέρεται να έδωσε το ποσό των 1.400.000 δολαρίων, ώστε η Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει στα γενέθλιά του, στα οποία, μεταξύ άλλων, ήταν η Σάρον Στόουν, η Πάρις Χίλτον, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και φυσικά, η Μόνικα Μπελούτσι. Είναι τόσο μεγάλη η περιουσία του, ακόμη, που τον περασμένο Ιούνιο, αγόρασε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Μπεϊτάρ του Ισραήλ.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!