Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε ένας ηλικιωμένος από τη δυτική Λοκρίδα, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ρεύματος.

Ο μετρητής της ΔΕΗ που βρέθηκε σε αποθήκη του 95χρονου βρέθηκε πειραγμένος, ενώ ο ίδιος φέρεται να ζημίωσε την επιχείρηση με 678,96 KW, το διάστημα από τις 14-1-2014 έως και τις 13-5-2014.

Όπως υποστήριξε η υπεράσπισή του, καθώς ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο, δεν είχε ιδέα για το θέμα και φέρεται ως υπεύθυνος ο ενοικιαστής της αποθήκης, που διέμενε προσωρινά εκεί και είχε αναλάβει να πληρώνει μόνο το ρεύμα, που θα κατανάλωνε.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στον μετρητή είχε περαστεί μία οδοντογλυφίδα, η οποία εμπόδιζε τον περιστρεφόμενο δίσκο να καταγράφει την κατανάλωση του ρεύματος.

Ο 95χρονος τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα, συν τα έξοδα και το ποσό της αιτηθείσας χρηματικής ικανοποίησης προς τη ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη