Κάτοικος Λισαβόνας αναμένεται να παραμείνει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, υπογράφοντας μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα το νέο του συμβόλαιο με την Μπενφίκα, με διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027!

Τάδε έφη «A Bola», με το σημερινό (8/3) ρεπορτάζ της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας να αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις του 28χρονου τερματοφύλακα με τους Λουζιτανούς «έτρεχαν» εδώ και καιρό, απομένοντας μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, πλέον, δεν υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι ο Βλαχοδήμος θα βάλει την υπογραφή του στη νέα σύμβαση που του προσφέρει η Μπενφίκα, άμεσα...

Η ρήτρα αποχώρησης του διεθνούς Έλληνα γκολκίπερ, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, δεν πρόκειται να αλλάξει δραστικά, σε αντίθεση όμως με τις οικονομικές απολαβές του, οι οποίες θα αυξηθούν… κατά πολύ.

Με την διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας να επιβραβεύει τον Βλαχοδήμο -ο οποίος μετράει 41 συμμετοχές φέτος- για τα πέντε χρόνια του στην Μπενφίκα και τις εμφανίσεις που έχει κάνει σε αυτό το διάστημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube