Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Ζερεμί Ματιέ για τον Ολυμπιακού.

Τα τελευταία 24ωρα το ένα δημοσίευμα μετά το άλλο ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και πριν από λίγη ώρα η πορτογαλική A Bola έγραψε πως ο Γάλλος στόπερ είναι «Νο1 στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς» για την επόμενη σεζόν.

Εκείνο που υπογράμμισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι πως στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν κανένα δημοσίευμα, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένη η υπόθεση του 35χρονου κεντρικού αμυντικού.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας σκιαγράφησε το προφίλ του Ματιέ, ο οποίος ήταν βασικός τη φετινή σεζόν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι