Ωστόσο, ο ίδιος ο διεθνής με τη γερμανική U-21 τερματοφύλακας φαίνεται να έχει διαφορετικά σχέδια, σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα «A Bola».

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως «ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γνωρίζει τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει στο “Λουζ”, όμως θέλει να ενταχθεί στην Μπενφίκα από τον Ιανουάριο, παρά την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει δανεικό μέχρι το τέλος της περιόδου».

Το πορτογαλικό δημοσίευμα συνεχίζει, τονίζοντας: «Η μεταγραφή ήταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο ο Βλαχοδήμος την τελευταία μέρα των μεταγραφών προτιμούσε να μείνει στην Αθήνα, καθιστώντας ανέφικτη τη συμφωνία, η οποία περιλάμβανε και τον δανεισμό του Ολλανδού εξτρέμ Όλα Τζον στον Παναθηναϊκό. Τελικά δεν βρέθηκε λύση και ο Τζον πήγε για προπονήσεις στη Β’ ομάδα των Αετών. Τώρα, όμως, ο Βλαχοδήμος έχει αλλάξει γνώμη και είναι έτοιμος να δώσει μάχη για τη θέση του βασικού στην Μπενφίκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου