Έτοιμος να κάνει άλλη μία μεταγραφή στην... εκπνοή ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά του το «χάλασε» η διαφορά ώρας!
Όπως αποκάλυψε η «A Bola», οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για την απόκτηση του Σάντας από την Μπράγκα, ωστόσο η μετακίνησή του δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει, καθώς έκλεισε η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν εγκαίρως.
Συγκεκριμένα, όταν έληξε η προθεσμία στις 00:00 ώρα Ελλάδας, στην Πορτογαλία ήταν αντίστοιχα 22:00 και αφού η Μπράγκα καθυστέρησε να δώσει την απάντησή της, τότε η μεταγραφή του Σάντας δεν υλοποιήθηκε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 21χρονος μέσος αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, με την πρόταση της ομάδας του Πειραιά να ήταν για τον μονοετή δανεισμό του, με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.