Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League.

Στις 17:00 στο «Δ. Τόφαλος» ο Προμηθέας θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από τη νίκη επί του Λαυρίου και θα είναι πλήρης.

Στις 19:30, το αήττητο στην έδρα του Μεσολόγγι φιλοξενεί στο Αγρίνιο την αήττητη… γενικώς ΑΕΚ, που δεν θα έχει διαθέσιμους τους Σλότερ και Χρυσικόπουλο. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η μάχη μεταξύ των αδερφών Κέβιν και Κιθ Λάνγκφορντ.

Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τρία ακόμη παιχνίδια, ενώ ο αγώνας Λάρισα-Άρης έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/11
Προμηθέας-ΠΑΟΚ 17.00 (ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ 3)
Μεσολόγγι-ΑΕΚ 19:30 (ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ 3)

Κυριακή 22/11
Λαύριο-Ιωνικός 17.00 (ERTFlix)
Ηρακλής-Περιστέρι 17:00 (ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ 3)
Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου 19:30 (ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ 3)

*Η αναμέτρηση Λάρισα-Άρης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας επισκέφτηκαν το ΣΕΦ - Σύντομα οι μακέτες του γηπέδου!

Η πρώτη φωτογραφία του Μοντέρο μετά την επέμβαση στο γόνατο

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»