Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Κονέ και τους υπόλοιπους ανθρώπους από το ποδοσφαιρικό επιτελείο της Ένωσης, σχεδιάζοντας το... αύριο της ομάδας.

Εκτός από τα μεταγραφικά ζητήματα, πάντως, στην ΑΕΚ τσεκάρουν και το υπάρχον ρόστερ, εξετάζοντας τα δεδομένα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει όπως όλα δείχνουν την ευκαιρία του είναι ο Πέταρ Καρακλάγιτς! Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ είχε φέτος 15 εμφανίσεις, με 1 γκολ και 2 ασίστ με την Ραντ που αγωνίστηκε ως δανεικός.

Οι εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται καλές, με τον Μιλόγεβιτς να έχει προσωπική άποψη για τον Καρακλάγιτς και να προσανατολίζεται να του δώσει την ευκαιρία. Κάπως έτσι, θα τον συμπεριλάβει πιθανότατα στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για την προετοιμασία και εκεί θα τσεκάρει το επίπεδο της ετοιμότητάς του και αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ενόψει τη νέας σεζόν. Εφόσον κριθεί ανέτοιμος ακόμη για το επίπεδο της ΑΕΚ τότε θα ψαχτεί για να δοθεί εκ νέου δανεικός, πιθανότατα και πάλι στην πατρίδα του.

Ίσως, πάντως, το ίδιο να μη συμβεί και με τον Νέναντ Κρίστισιτς, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Σερβία και δεν το... κρύβει ιδιαίτερα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.