Ακόμη περισσότερο... λάδι στη φωτιά έριξε στο «τρίτο» ημίχρονο του Μπορντό-Ροντέ ο Κλεμάν Μισελέν.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στους «γιρονδινούς» χαρακτήρισε απατεώνα ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οπαδό των γηπεδούχων κατά τους πανηγυρισμούς του, όταν και άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα, το παιχνίδι διακόπηκε και η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια. Πέραν αυτού, ήταν μια πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο πλευρές, καθώς οι μεν ήθελαν νίκη για να επιστρέψουν στη Ligue 1 και δε ίδιο αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Μισελέν δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας απατεώνα τον συνάδελφό του, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μια στιγμή γιορτής χάλασε από δύο άτομα. Έναν οπαδό που έδωσε την ευκαιρία σε έναν απατεώνα να χαλάσει αυτή τη βραδιά. Πρωτόκολλο διάσεισης που απαιτεί ρεπό; Είμαι σε καλή θέση να γνωρίζω ότι πρόκειται για σκάνδαλο. Ας μας δοθεί η νόμιμη ευκαιρία να παίξουμε ξανά αυτό το παιχνίδι και να τελειώσουμε τη σεζόν», ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.