Το ενδεχόμενο να βρεθεί με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σε περίπτωση που αυτή καταφέρει να προκριθεί, συζήτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σέλτικς και την ήττα 119-116, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην «επίσημη αγαπημένη» τονίζοντας πως θα είναι ενθουσιασμένος αν επέλθει αυτή η πρόκριση.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αυτήν τη στιγμή θέλω να πάω να δω τα παιδιά μου, μετά να παίξω με τους Γουίζαρντς, μετά να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο NBA και μετά να προκριθούμε, γιατί πρέπει να προκριθούμε. Αν καταφέρουμε να είμαστε στο Παρίσι, θα είμαι ενθουσιασμένος να βρεθώ εκεί»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!