Με τους Σέλτικς να έχουν κλειδώσει το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολική περιφέρεια λόγω της ήττας των Σίξερς από τους Μάτζικ (119-109), ο Τζο Ματζούλα θα είναι ο προπονητής της Team Giannis.

Ωστόσο, στην Δύση ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, αφού η κούρσα για την Team LeBron παραμένει ανοιχτή. Την θέση την διεκδικούν οι Μάικ Μαλόουν των Νάγκετς και Τέιλορ Τζένκινς των Γκρίζλις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ματζούλα είναι μόλις ο τρίτος ρούκι προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο ομάδας για το All Star Game τα τελευταία 24 χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!