Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, παρά τον αποκλεισμό, έμεινε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου σημείωσε πως η ομάδα του είχε πολύ καλή δεύτερη και τρίτη περίοδο, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό χρειάζεται να παίξεις 40 λεπτά σε υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα, συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τους ανθρώπους της Κρήτης για τη διοργάνωση του Allwyn Final 8.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Δεν αρχίσαμε όπως θέλαμε το ματς από πλευράς ενέργειας και αμυντικής προσήλωσης. Κάναμε καλό δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, αλλά για να ανταγωνιστείς μια τέτοια ομάδα πρέπει να παίξεις 40 λεπτά σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα και εκεί θα εστιάσουμε πλέον. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Κρήτης για τη διοργάνωση για μια ακόμη χρονιά», ανέφερε.


Από τη σειρά του ο Τζόρνταν Κινγκ, παίκτης του Αμαρουσίου, δήλωσε: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, θέλουμε να βελτιωθούμε και έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας για το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό το νέο ΣΕΦ από μακέτες που έχω δει - Εύχομαι να είμαι εδώ και να το ζήσω ως προπονητής»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 200 νίκες στο πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού

Ζιάγκος: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ολυμπιακός πώς θα πάει το παιχνίδι»

Τα highlights από την ιστορική εμφάνιση του Νετζήπογλου και της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μυκόνου

Νετζήπογλου: «Ήταν όνειρο να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Ποια... κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Ευρωλίγκας αν μπορούμε»-Τι είπε για Νετζήπογλου

Καθάρισε τη Μύκονο γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και με MVP Νετζήπογλου ο Ολυμπιακός!

Όμορφη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Έβανς αποθεώθηκε από κοινό και συμπαίκτες

Ντύθηκε Ντόρσεϊ και Φουρνιέ μαζί: Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του Νετζήπογλου με 17 πόντους!

«Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Το απίθανο πλακάτ φίλου του Ολυμπιακού για τον Φουρνιέ!