Αναλυτικά όσα είπε ο Αράο στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Πορτογαλία:
Για το γκολ στις καθυστερήσεις: «Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ακόμα και με 2-0 δεν θα είχαν τελειώσει τα πάντα, όμως αναμφισβήτητα θα ήταν πιο δύσκολα. Τώρα έχουμε πιθανότητες και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδό μας να μπορέσουμε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υπέρ μας».

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπράγκα: «Όλοι στον σύλλογο με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και αυτό με έκανε να αισθανθώ ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτούς τους μήνες δούλευα πολύ σκληρά για να μπορέσω να μπορώ να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου. Βεβαίως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι όλο και καλύτερος για να μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: «Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και ν' ανοίξουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να πάρουμε την πρόκριση, γιατί αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»