«Τα όνοματά τους μπορεί να μην είναι και τόσο γνωστά στην Ισπανία, ωστόσο στην Ελλάδα όλοι μιλούν γι’ αυτούς».

Με τα λόγια αυτά προλογίζει η ισπανική As το δημοσίευμά της για τους Καρλίτος, Φραν Βέλεθ, Αντριάν Ριέρα και Χουάν Μουνίθ, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τους άλλους δύο σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Το ισπανικό ΜΜΕ επικαλείται μάλιστα μία έρευνα της εταιρείας Olocip, που αναλύει την επιδραστικότητα των παικτών της Super League 1.

Στη λίστα αυτή, πρώτος είναι ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού και δεύτερος ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ, με τους Βούρο (ΟΦΗ), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ) και Κάργα (ΠΑΣ Γιάννινα) να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Εκ των Ισπανών, έκτος είναι ο Ριέρα, όγδοος ο Καρλίτος, 13ος ο Βέλεθ και 17ος ο Μουνίθ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!