Σε πέντε εκτιμά το Associated Press τα μετάλλια που θα κατακτήσουν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του πρακτορείου τέσσερις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων, η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει από τη Βραζιλία με δύο χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα το ΑΡ «απονέμει» χρυσό μετάλλιο στο Λευτέρη Πετρούνια στο αγώνισμα των κρίκων και στον Σπύρο Γιαννιώτη στα 10χλμ. ανοιχτής θαλάσσης.

Όσο για τα άλλα τρία μετάλλια αυτά κατά την εκτίμηση του πρακτορείου θα τα κατακτήσουν η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ και η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή στα 25 μέτρα.

Ωστόσο από την ελληνική ολυμπιακή αποστολή διαφωνούν με την εκτίμηση του ΑΡ καθώς υπολογίζουν ότι τα ελληνικά μετάλλια στο τέλος των αγώνων θα είναι επτά ή οκτώ.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις