Ναυαγεί η περίπτωση του Ρόμπι Κιν στον Asteras AKTOR. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, οι δύο πλευρές παρότι ήταν κοντά δεν κατάφερε να φτάσουν σε οριστική συμφωνία και ο Ιρλανδός τεχνικός δεν θα αναλάβει την ομάδα.

Η περίπτωση του Κιν είχε προκριθεί ως η εκλεκτή για τον πάγκο των Αρκάδων, αποφασίζοντας πως θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ράσταβατς ο οποίος απομακρύνθηκε αιφνιδίως από τη θέση του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν ιδανικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε ναυάγιο, αναμένοντας και τις επόμενες ώρες φυσικά για να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Κάπως έτσι, στον Asteras AKTOR προχωράνε σε άλλες λύσεις, προσπαθώντας πλέον μετά από αυτή τη μεγάλη ανατροπή να εντοπίσουν τον εκλεκτό, χωρίς να χαθεί περαιτέρω χρόνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά