Την υπέρβαση για να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης και να καλύψει το κενό που έχει αφήσει με την αποχώρησή του ο Χουάν Μιριτέλο παλεύει ο Asteras AKTOR!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr οι Αρκάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον θηριώδη φορ, Μάρτιν Άνταμ! Πρόκειται για τον διεθνή με την Ουγγαρία στράικερ, ο οποίος αγωνίστηκε σε 3 αναμετρήσεις στο πρόσφατο Euro, περνώντας ως αλλαγή απέναντι σε Ελβετία, Γερμανία και Σκωτία!

Ο Άνταμ οδεύει προς το 30ό έτος της ηλικίας του, έχει ύψος 1,91μ. και αυτό το διάστημα είναι ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Ουλσάν από την Νότια Κορέα, στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία (67 συμμετοχές, 24 γκολ, 9 ασίστ). Παράλληλα, έχει περάσει από Βάσας (151 συμμετοχές, 31 γκολ, 22 ασίστ), Πάκσι (66 συμμετοχές, 39 γκολ, 5 ασίστ) και Καποσβάρ (46 συμμετοχές, 14 γκολ, 6 ασίστ).

Ο πανύψηλος και θηριώδης επιθετικός είναι 24 φορές διεθνής με την Ουγγαρία και μετράει 3 γκολ. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στράικερ ο οποίος εκτελεί με μεγάλη ικανότητα μέσα από το «κουτί», είναι τρομερά δυνατός και έχει την ικανότητα να σκοράρει με πολλούς τρόπους!

Οι επαφές με τον Μάρτιν Άνταμ από πλευράς Asteras AKTOR βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αναμένεται να φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία για την υπογραφή του.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο