Ορατό το ενδεχόμενο για αλλαγή έδρας στο Athens Kallithea-ΟΦΗ.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (24/09, 15:00) για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Μάλιστα, ως έδρας έχει οριστεί το… σπίτι της αθηναϊκής ομάδας, δηλαδή το «Ελ Πάσο».

Παρόλα αυτά, έχουν προκύψει γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία την παρούσα στιγμή δεν επιτρέπουν να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Καλλιθέα. Εφόσον μέχρι και τη Δευτέρα δεν έχει βρεθεί λύση, τότε το παιχνίδι αναμένεται να μεταφερθεί και να οριστεί σε, άλλο, ουδέτερο γήπεδο.

Φαβορί αυτή τη στιγμή μοιάζει το γήπεδο της Παραλίας στην Καλαμάτα, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες.

Και μένει να… φιξαριστεί σύντομα η έδρα, ώστε και οι ομάδες να γνωρίζουν μερικές ημέρες νωρίτερα για να μπορέσουν να κανονίσουν το ταξίδι τους, αλλά και τη διαμονή τους εφόσον η αναμέτρηση διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: ΟΦΗ