Στο δημοτικό κυνοκομείο Κοζάνης έχουν μεταφερθεί τα δύο άγρια ροτβάιλερ που σκότωσαν πριν από δύο μέρες ένα πεντάχρονο αγοράκι, ορμώντας καταπάνω του και δαγκώνοντάς το άγρια σε όλο του το κορμί.

Τα δύο σκυλιά, μετά το φρικτό περιστατικό που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα, μεταφέρθηκαν στο τοπικό κυνοκομείο, όπου βρέθηκε η κάμερα του kozanimedia.gr. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ιστότοπος, βλέπουμε τα δύο άγρια ροτβάιλερ στα κλουβιά όπου φυλάσσονται μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τους.



Σε ένα άλλο βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος ιστότοπος, τα δύο σκυλιά του 72χρονου απόστρατου (που οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αλλά αφέθηκε ελεύθερος) εμφανίζονται να παίζουν πριν από δύο χρόνια στην αυλή του ιδιοκτήτη τους, ξεσκίζοντας με ορμή ένα αντικείμενο.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού. Σύμφωνα όμως με όσα διαδίδονται από συγχωριανούς και αν φυσικά αυτά επιβεβαιωθούν, αναφέρει το prlogos.gr, τα ροτβάιλερ του ιδιοκτήτη είχαν επιδείξει στο παρελθόν επικίνδυνη συμπεριφορά. Μάλιστα είχαν γίνει και συστάσεις στον ιδιοκτήτη, αλλά μάταια.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 37 οι νεκροί, 74 οι αγνοούμενοι

Αγρίνιο: Εκρηκτικό θέαμα από τους χαλκουνάδες - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε στη διάρκεια της εφόδου στο Columbia

Στο Κάιρο μεταβαίνει αντιπροσωπεία της Χαμάς για να συζητήσει για την εκεχειρία στη Γάζα

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στον προβλήτα λόγω των θυελλωδών ανέμων - Δείτε βίντεο

Aνάσταση... με ομπρέλες: Bροχερό το μεγάλο Σάββατο- Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

«Όπου φύγει- φύγει» από την Αθήνα: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Η Κίνα εκτόξευσε το διαστημόπλοιο Chang'e 6: Θα συλλέξει δείγματα από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης -

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο