Την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο παιχνιδιού της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Ιωνικό και Ηρακλή αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ. Αιτία, τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφάνισε η ομάδα της Νίκαιας, καθώς σήμερα ανακοίνωσε δύο ακόμη αθλητές με COVID-19. Πλέον θα αναζητηθεί ημερομηνία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση που ίσως κρίνει πολλά στη μάχη για τη σωτηρία.

Η ανακοίνωση:
Ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (9/4/2022) στις 17:00 αγώνας, Ιωνικός-Ηρακλής, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League για λόγους ανωτέρας βίας, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε αθλητές της ομάδας της ΚΑΕ Ιωνικός Basket. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι