Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στις 17:00 (ΕΡΤ3) ο Ηρακλής χωρίς τους τραυματίες Τέρνερ και Σκορδίλη υποδέχεται τον πάνοπλο Ολυμπιακό. Ο «Γηραιός», που ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη, θα έχει στον πάγκο του τον Παντελή Μπούτσκο, ενώ εκκρεμή η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Στέργιο Κουφό. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και στοχεύουν στο 4/4 στο πρωτάθλημα, προτού στραφούν στη διαβολοβδομάδα και τους αγώνες με Άλμπα (26/10) και Φενέρμπαχτσε (28/10) στο ΣΕΦ. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στις 22 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο, με τον Ολυμπιακό να περνά εύκολα με 90-55 από το Ιβανώφειο.

Την ίδια ώρα, στις 17:00 (ΕRT Sports 1), το Λαύριο φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-1. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα από τη Μάλαγα για το BCL.

Στις 20:00( ΕΡΤ3) η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Περιστερίου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου βρίσκεται στο 1-1 κι αναθάρρησε μεσοβδόμαδα από τη νίκη επί των Μπάκεν Μπέαρς για το FIBA Europe Cup. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη εκτός ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν (αφού έχουν χάσει από τον Άρη στο Nick Galis Hall και σε όλα τα εκτός έδρας ματς της Ευρωλίγκας). Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει εκτός εγχώριου ροτέισον για την ώρα τους Γιόγκι Φέρελ και Τζέρεμι Έβανς, ενώ τραυματίας είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Για το «τριφύλλι» ακολουθεί διαβολοβδομάδα με Εφές (27/10) και Βιλερμπάν (29/10) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Προμηθέας Πατρών-Λάρισα 91-77
Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νικαίας 88-81
ΑΕΚ-Άρης 64-63

Κυριακή 23 Οκτωβρίου
Ηρακλής-Ολυμπιακός 17:00
Λαύριο-Απόλλων Πάτρας 17:00
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 20:00

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube